Njoftim i kompanise AlbChrome

  • Hits: 486

Jane plagosur sot (06.01.2020) ne turnin e dyte rreth ores 19:00, ne nivelin e 18 te minieres se Bulqizes se administruar nga AlbChrome dhe jane jashte rrezikut per jeten dy punojnes te kompanise:

Read more